Egy gyönyörű mosoly megjelenésünk egyik legfontosabb kiegészítője. Ez ma már a hölgyekre és az urakra egyformán érvényes.

Cégünkről

A 2013 novemberében alapított Smile Partner Zrt. a kozmetikai fogfehérítés területén kínál fogfehérítő termékeket, melyeket franchise partneri szerződés keretében terjeszt Magyarországon. A termékek jelenleg 48 fogfehérítő- és szépségszalonban, wellness- és fitneszközpontban érhető el a fogyasztók számára. Ezeket a Franchise/ jelenlegi partnereink menüpontban ismerheti meg.

A termékről

A szép mosoly ma már nem csak az adottságokon múlik. A gondozott és fehér fogak már mindenki számára biztonságosan elérhetők – ez pedig a magabiztosság záloga.

A Smile Partner Zrt. által forgalmazott termékek fájdalommentes, hatékony fogfehérítést tesznek lehetővé.

SMILEPOINT Fogfehérítő csomag

Hatékony, gyors, megbízható, biztonságos fogfehérítő kozmetikai termék. A termékből az alkalmazás során felszabaduló aktív oxigén biztosítja a fogak felszínének fehérítését, amelyet a LED lámpa fénye gyorsít és tökéletesít. A termékek borsmenta, illetve fodormenta illóolaj-tartalma és a menthol frissesség és üde érzést biztosítanak a használat során. A kozmetikai termék megfelel az EU szabályozásnak, egyszerű és fájdalommentes fogfehérítést biztosít. Előírásszerű használata nincs káros hatással a fogakra és a fogínyre. Használatával eredeti színéhez képest több árnyalattal lehetnek fehérebbek a fogak.

A csomag tartalma:

  • fogfehérítő gél 1×10 ml – 3 x alkalmazáshoz (adagolófecskendőben)
  • nyálfogó kendő 1 db
  • szilikon fogfehérítő sín 1 db
  • nedves fogtörlő kendő 3 db

 SMILEPOINT Natural fogfehérítő csomag – Aloe Vera & Gránátalma & Kamilla

Hatékony, gyors, megbízható, biztonságos fogfehérítő kozmetikai termék. A peroxid-mentes kímélő formula bikarbonát hatóanyaggal biztosítja a fogak felszínének fehérítését, amelyet a LED lámpa fénye gyorsít és tökéletesít. A fehérítő gél növényi hatóanyag-kivonatai az alkalmazás során hozzájárulnak a fogak és a fogíny védelméhez. A termékek borsmenta, illetve fodormenta illóolaj-tartalma és a menthol, frissesség és üde érzést biztosítanak a használat során. A kozmetikai termék megfelel az EU szabályozásnak, egyszerű és fájdalommentes fogfehérítést biztosít. Előírásszerű használata nincs káros hatással a fogakra és a fogínyre. Használatával eredeti színéhez képest több árnyalattal lehetnek fehérebbek a fogak.

A csomag tartalma

  • fogfehérítő gél 1×10 ml adagolófecskendőben – 3 x alkalmazáshoz
  • aktivátor spray 1 x 4 ml
  • nyálfogó kendő 1 db
  • szilikon fogfehérítő sín 1 db
  • nedves fogtörlő kendő 3 db

 

A projekt a Svájci-Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával valósult meg.

Magyarország megújul Új Széchenyi Terv Svájci Hozzájárulás

Comments are closed.

Smile Partner Zrt. 1027 Budapest, Tölgyfa utca 24.